Een nieuwsbrief met info over onze social teambuilding, een cool chillersproject, een nieuwe klant en een supersnelle interventie
 
     
ECOM engageert zich: social teambuilding in lokale Woonzorgcentra

ECOM levert niet alleen mooi werk. We maken ook graag tijd voor goed werk. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we onze maatschappelijke teambuilding. In 2 Woonzorgcentra gingen we de handen uit de mouwen steken.
Lees verder >>
 
     
     
  ECOM vernieuwt koelgroep op The Atlantic House

De 40 jaar oude koeltorens van The Atlantic House waren aan vervanging toe. Na een grondige technische voorbereiding volstonden 120 dagen voor ECOM om een nieuwe koelinstallatie te plaatsen.
Lees verder >>
     
     
Elektriciteitspanne bij IT-bedrijf snel opgelost

Woensdag 3 oktober, omstreeks 15 uur. Een panne-melding op de ECOM Help Desk: “Er heeft zich een stroomonderbreking voorgedaan en heel ons gebouw ligt ‘plat’.” De huurder, een groot IT-bedrijf, drong aan op een spoedige herstelling. Tijd voor actie!
Lees verder >>
 
     
     
  ECOM breidt portefeuille uit met IKAROS business park

Sinds 1 april 2018 staat ECOM in voor het Onderhoud, het Beheer en de Totale waarborg van de installaties op het IKAROS business park (gebouwen I tot V). Deze nieuwe klant is een schoolvoorbeeld van wat ECOM vandaag voor u kan doen: het volledige beheer, de opvolging en optimalisering van onderhoudswerkzaamheden in een multifunctionele site.
Lees verder >>
     
 

ECOM SERVICES NV
Fotografielaan 30, 2610 Wilrijk  |  Tel.: 03/820.72.20  |  Fax: 03/830.32.42
E-mail: info@ecom-services.be  |  www.ecom-services.be

Klik hier om uit te schrijven