Een nieuwsbrief met info over onze verjaardag, vacatures, ijswatermachines, nieuwe realisaties, contracten en veel meer...
 
     
Een 35ste verjaardag dankzij en met onze klanten

Op donderdag 21 september bliezen we 35 kaarsjes uit. We mochten meer dan 150 klanten verwelkomen op het ECOM-jubileumfeest. Plaats van het gebeuren: Salons Van Edel, vlakbij onze gebouwen. Het kasteel werd recent volledig gerenoveerd en vormde een perfect feestkader.
Lees verder >>
 
     
     
  Werken bij ECOM: collega's weten waarom

ECOM kent een gestage groei. Jaar na jaar slepen we mooie orders in de wacht en mogen we nieuwe gebouwen met de meest moderne technieken in ons klantenbestand opnemen. Klanten kiezen voor ECOM omdat onze knowhow en de aanpak van onze medewerkers en technici hen overtuigen.
Lees verder >>
     
     
ECOM innoveert met het digitale verbrandingsattest

Elk jaar is er net na de zomer heel veel werk voor onze brandertechnici. Dat is hét moment voor preventief onderhoud aan verwarmingstoestellen. Onze technici moeten dan in een korte periode heel wat installaties controleren, reinigen en afstellen. Daarna volgt er nog een hele administratie: de verbrandingsattesten moeten opgesteld en naar de klanten gestuurd te worden.
Lees verder >>
 
     
     
  ECOM vernieuwt koelgroep in Generaal Lemanstraat te Antwerpen

In opdracht van QRS nv, eigenaar van het gebouwencomplex Generaal Lemanstraat 49 - 67 te Antwerpen, vernieuwt ECOM de ijswatermachine. In dit gebouw zijn verschillende gerenommeerde bedrijven gevestigd.
Lees verder >>
     
     
ECOM breidt portefeuille uit met enkele mooie referenties van Cofinimmo

ECOM nam in 2017 opnieuw enkele gebouwencomplexen van Cofinimmo op in zijn portefeuille.
Lees verder >>
 
     
 

ECOM SERVICES NV
Fotografielaan 30, 2610 Wilrijk  |  Tel.: 03/820.72.20  |  Fax: 03/830.32.42
E-mail: info@ecom-services.be  |  www.ecom-services.be

Klik hier om uit te schrijven