Een opvallende energiebesparing dankzij energiemonitoring

Voor Intervest Offices & Warehouses hebben we een energiemonitoringssysteem met een geïntegreerde tool voor energiesensibilisering geïnstalleerd. Daarmee konden we heel precies het energieverbruik van het pand en dat van de verhuurde privatieve delen afzonderlijk registreren én concrete maatregelen voorstellen om het energieverbruik drastisch te verminderen. Reeds na 3 maanden verbruiksanalyse kunnen we al opmerkelijke resultaten voorleggen.
Lees verder >>
     
     
State-of-the-art beveiliging voor Atlantic House

Dat de eigenaars van Atlantic House voor de vervanging van hun bestaande toegangscontrolesysteem voor het High Security Management System met NOX integratie gekozen hebben, is zeker niet verwonderlijk. Dit systeem blinkt namelijk uit in gebruiksgemak, capaciteit en uitbreidingsmogelijkheden. De klant is zo tevreden over deze installatie met toegangscontrole, parkeerbeheer en camerabeveiliging door ECOM Services dat er nu al aan uitbreiding wordt gedacht.
Lees verder >>
 
     
     
  De stemmen van onze helpdesk aan het woord

Vraagt u zich soms af wie u aan de lijn krijgt als u de ECOM Services helpdesk belt? Marjan en Inge vertellen in een uniek dubbelinterview iets meer over hun werk én over zichzelf.
Lees verder >>
     
     
Wij zijn er bij op de Freestone Facility Cycling Tour!
U ook?


De Freestone Facility Cycling Tour is intussen een vaste afspraak in de ECOM Services agenda. Wij trappen maar wat graag mee tijdens dit recreatieve netwerkevent. Ook u bent trouwens van harte welkom om ons op 9 september te vervoegen voor een deugddoende fietstocht in het Hageland!
Lees verder >>
 
     
 

ECOM SERVICES NV
Fotografielaan 30, 2610 Wilrijk  |  Tel.: 03/820.72.20  |  Fax: 03/830.32.42
E-mail: info@ecom-services.be  |  www.ecom-services.be

Klik hier om uit te schrijven